Ontvangen recensies

>> Bent u ook tevreden met onze dienst? Schrijf een recensie en bij plaatsing ontvang een waardebon van 25,- euro! <<

12-3-2015, Mevr. van Kralingen, Rijswijk


Vriendelijk dank, het is helemaal naar wens verlopen. En ook nog een leuke attentie in de vorm van een waardebon!

8-3-2015, Onbekend

Kunt u mij het telefoonnummer geven van de heer van Schaik van het bedrijf xxxxx. We hebben nog wat aanvullende vragen

Edit reactie: geachte heer, mevrouw,
Ons advies is om direct contact op te nemen met het bedrijf dat de kozijnen aan u geleverd heeft. Deze zullen u ongetwijfeld verder kunnen helpen. Wij hebben geen overzicht van welk bedrijf bij welke particulier installeert. Dit is iets wat u zelf kunt bepalen. Mocht u aanvullende vragen hebben, aarzel niet contact met ons op te nemen.

3-3-2015, Nick en Michelle

Onder andere bij offertekozijnen een offerte aangevraagd, maar ook bij enkele andere. Van de kozijneninstallateurs van offertekozijnen.nl ontvingen wij als eerste offertes, en zijn nu in onderhandeling. Bedankt tot zover dus!

1-3-2015, fsdffs

dankuwel!

27-2-2015, onbekend


Al meerdere keren gebruikgemaakt van dit soort diensten. Tot zover prima bevallen. Geen idee of offertekozijnen nou beter of slechter is dan de rest, maar wat mij betreft prima.

22-2-2015, J. Bergsma, Friesland

Wij hebben offertes aangevraagd via offertekozijnen.nl. Binnen een week hadden wij vijf offertes van installateurs uit Drachten die we goed bestudeerd hebben. Eigenlijk waren we hier al snel uit, en binnen drie weken al was onze hele benedenverdieping vervangen met kunststofkozijnen! Het spreekt voor zich dat we enorm blij zijn met uw service, niet alleen qua prijs maar ook qua snelheid. Ook een groot compliment voor de jongens op de werkvloer. Correct en vriendelijk, en voor zover wij het kunnen beoordelen uitstekend vakwerk. Met vriendelijke groet, Aarntke Bergsma - Drachten

18-2-2015, Familie van Velden - Laren

Helaas de eerste keer niet goed opgemeten waardoor de kozijnen niet geplaatst konden worden. Uiteindelijk goed opgelost.

3-2-2015, M. Petersen, Haarlem

5 offertes ontvangen, kozijnen zijn ondertussen geplaatst. Dank!

M. Petersen, Haarlem

1-2-14, onbekend, Apeldoorn

Ik had aangegeven alleen kunststof kozijnen,ontving 2 offertes voor houten kozijnen :(

Edit redactie: Excuses, dit is inderdaad niet goed gegaan. Ondertussen zijn 2 aanvullende offertes kunststof kozijnen verstuurd.

23-1-14, Mw van Rongen, Vlissingen

Alles naar wens, offertes binnen een week in huis.

15-1-14, Dijkman, Zwolle

Slechts 3 van de 5 offertes ontvangen, we zijn nog in afwachting

Edit redactie: Geachte heer, mevrouw Dijkman. Het kan zijn dat u minder dan 5 offertes ontvnangt. Na maximaal 2 weken kunt u er van uit gaan dat er geen offertes meer volgen.

3-1-14, Fam Schakel, Eerbeek

Bedank, we hebben de offerets binnen. gr, Henk

27-12-13, De Rooij, Amsterdam

Ja hoor, prima bevallen. Kozijnen zijn ondertussen geplaats, dank voor uw service

23-12-13, A. Harleman, Onbekend

Jullie hebben een handige dienst.

12-12-13, Prins, Venray

Alles is naar wens. De kozijnenleveranciers zijn netjes en vakkundig, en niet te beroerd langs te komen voor om de offertes te verduidelijken. Wij zijn met 1 leverancier in zee gegaan de alle houten kozijnen heeft veravangen voor kunststof kozijnen. Deze zijn nu sinds 3 weken geplaatst, en we zijn hier helemaal tevreden mee.

9-12-13, Johan, Kerkdriel

De eerste 3 dagen bleef het rustig, maar daarna binnen 3 dagen 5 offertes ontvangen via de mail. We hebben besloten nog even te wachten met beslissen aangezien het om een behoorlijk bedrag gaat, maar dat hadden we ook wel verwacht. Servise van offertekozijnen niets op aan te merken.

27-11-13, Onbekend, Vaassen

Dank u, prima

2-11-13, Özdemir, Rotterdam

Tevreden met jullie service! Kozijnen zijn netjes geplaatst!

19-10-13, Eversdijk, Groningen

4 offertes ontvnagen waarvan er 2 direct afvielen. De overige 2 langs laten komen, en deze bevielen allebij goed. Zonder opdrignerig te zijn offertes besproken en goed laten adviseren. Hierna zelf nog 2 extra offertes aangevraagd en hebben zo een goed evergelijking kunnen maken en flink wat bespaart op de kosten!

6-10-13, Ouyang, Loosdrecht

Gewoon goed. Snelle service, nette kozijneninstallateurs. Niets op aan te merken.

27-9-13, Merijn Bouwmeester, Eindhoven

Of deze dienst nu beter is dan de andere offertesites weet ik niet. Uiteindelijk gaat het om de prijs/kwaliteit en dit was prima. Ook de snelheid waarmee wij offertes ontvingen (5 binnen een week) was wat mij betreft uitstekend. Nieuwe kozijn wordt deze maand geplaatst, foto's volgen!

22-9-14, Vermeent, Drachten

Handig en snel, nette leverancies uit de regio. Dank voor jullie grats service

15-8-14, Pim, Wijchen

Ik heb nog niets ontvangnen :( Hoe lang gaat dit duren??!!!?

Edit redactie: Excuses voor het ongemak, na controle is uw aanvraag niet doorgestuurd naar onze aangesloten leveranciers. Bij deze is dit alsnog gedaan, de eerste offertes zijn als het goed is reeds in uw bezit.

14-8-14, Fam Bekhuis, Markelo

Alle offertes binnen 2 dagen in huis.

10-8-14, Verschoor, Onbekend

Helemaal tevreden met jullie service! We hebben de offertes ontvangen en alle 5 de kozijnenleveranciers bij ons langs laten komen. Hierna vielen er 2 af qua prijs, met de overige 3 zijn we verder gaan onderhandelen. We zijn niet met de allegoedkoopste in zee gegaan omdat wij ook waarde hechten aan betrouwbaar en een goed gevoel. Kozijnen zijn prima geinstalleerd, we zijn er blij mee!


Bent u ook tevreden met onze dienst? Schrijf een recensie en bij plaatsing ontvang een waardebon van 25,- euro!

 

Ontvang 5 kozijn, schuifpui of deur offertes:

Free

Contactgegevens
Uw OpdrachtWij versturen geen spam

Gegarandeerd: Maximaal 5 offertes - Geen spam of reclame.